Resultats de la cerca bàsica: 189.545

Diccionaris terminològics
41. galtes de porc amb figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
42. mató amb melmelada de figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
43. pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Producte resultant de la cocció d'una massa constituïda per una barreja de farina de blat, aigua, sal i llevat, després de sotmetre-la a un procés de fermentació per aconseguir una esponjositat més o menys accentuada segons el tipus de pa i els costums de cada lloc. [...]
44. pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Aliment fet de farina pastada amb aigua, amb sal o sense, sotmesa a fermentació, i cuita al forn. [...]
45. pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
46. ànec amb figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
47. figues amb nous
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
48. figues amb pernil
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
49. pa de terra enguixat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Pa de terra recobert per una capa d'escaiola o guix, mitjançant una malla metàl·lica no galvanitzada, que té la funció d'augmentar-ne la consistència i en la qual es deixen forats laterals com a drenatge. [...]
50. pa de terra enguixat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
Pàgines  5 / 18.955 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>