Formatge fet amb llet de vaca, de pasta tova i cremosa, amb la crosta florida, gust intens i presentat generalment amb forma de disc, originari de la regió francesa de Brie. [...]
Formatge fet amb llet d'ovella o de cabra, de pasta tova crua, madurat en salmorra durant un període de quinze a trenta dies, amb gust salat i lleugerament agre, originari de Grècia. [...]
Depuració tova consistent a abocar aigües residuals, tractades parcialment o no, sobre un terreny amb coberta vegetal, el qual les depura biològicament mitjançant l'acció del sòl i dels microorganismes i plantes que hi són presents. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta més o menys tova segons el punt de maduració, madurat durant un període d'un a sis mesos, de gust molt suau, originari de la ciutat nord-americana de Monterey. [...]
Planxa de neu unidireccional que pot ser utilitzada en tot tipus de neu i de terreny, corbada cap amunt pels dos extrems, més per l'anterior que pel posterior, que generalment es fa servir amb fixacions de bota tova. [...]
Fusta procedent de l'Amèrica tropical que s'obté de l'andiroba (Carapa guianensis, família de les meliàcies), semipesant, tova o semidura, de fibra recta o lleugerament entrellaçada, amb el duramen de color vermellós o marró i l'albeca poc diferenciada, emprada en ebenisteria, fusteria i [...]
Material amorf, gairebé incolor, la consistència del qual varia amb la temperatura ambiental, des d'una cera translúcida fins a un oli viscós, que hom obté per destil·lació fraccionada del petroli. És constituïda fonamentalment per una mescla d'hidrocarburs saturats. És emprada principalment en far [...]