Resultats de la cerca bàsica: 189.538

Diccionaris terminològics
31. pa de taknift
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa sense llevat que es cou en una paella de grans dimensions. [...]
32. pa de terra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
33. pa de terra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Massa de terra o de substrat cohesionada, generalment recoberta amb material divers o continguda en un recipient, que enclou les arrels d'una o més plantes. [...]
34. pa de vidre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa amb la crosta molt fina i cruixent i amb molt poca molla i molt alveolada, de gust molt suau. [...]
35. pa de Viena
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
36. sucre de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
37. sucre de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Sucre en forma de pans cònics. [...]
38. tonell de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Tonell emprat en vaixells fet específicament per a conservar-hi pa durant els viatges llargs. [...]
39. pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Producte resultant de la cocció d'una massa constituïda per una barreja de farina de blat, aigua, sal i llevat, després de sotmetre-la a un procés de fermentació per aconseguir una esponjositat més o menys accentuada segons el tipus de pa i els costums de cada lloc. [...]
40. pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Aliment fet de farina pastada amb aigua, amb sal o sense, sotmesa a fermentació, i cuita al forn. [...]
Pàgines  4 / 18.954 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>