Resultats de la cerca frase exacta: 45

31. pozo (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 [de agua, de mina] pou. 2 [en un río] gorg, gorga f. 3 [hoyo seco] pou. 4 mar [parte de la bodega] pou. 5 mar [sentina] sentina. 6 mar [depósito para peces] pou. 7 pozo absorbente pou d'absorció. 8 pozo airón pou molt profund. 9 pozo artesiano pou artesià. 10 pozo de ciencia fig pou de ciència [...]
32. celler
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Estança, generalment subterrània, on es guarda el vi, el cava i altres begudes. [...]
33. gànguil
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Transports
Embarcació que té obertures amb portes a la part inferior de la bodega i flotadors laterals, que es fa servir per a portar els llots i les matèries que treuen les dragues, mar endins, on les llencen. [...]
34. catedral del vi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Celler de grans dimensions i d'arquitectura espectacular en què es combinen l'estètica i la funcionalitat. [...]
35. celler
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Botiga on es venen vins i altres begudes. [...]
36. ploma
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Transports
Grua simple ubicada a la coberta dels vaixells de càrrega, constituïda generalment per una perxa o pal articulat per la seva part inferior a la coberta o a un arbre i proveït d'aparell a l'altre extrem, que permet d'aixecar pesos, especialment per a treure càrrega de la bodega. [...]
37. cap de celler
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Persona que s'ocupa de l'emmagatzematge, la conservació i la distribució dels vins i les begudes alcohòliques en un hotel o un restaurant. [...]
38. cap de celler
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de l'emmagatzematge, la conservació i la distribució dels vins i les begudes alcohòliques d'un hotel o un restaurant. [...]
39. pernil de celler
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
40. departament d'aliments i begudes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Departament d'un hotel que s'encarrega de gestionar els serveis del rebost, el restaurant, el bar i el servei d'habitacions. [...]
Pàgines  4 / 5 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  Següent >>