Resultats de la cerca frase exacta: 87

11. sopa de fesols amb verdura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Sopa a base de mongetes seques, oli d'oliva i verdures com ara tomàquet, pastanaga, ceba o api. [...]
12. verdura de temporada bullida
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
13. samosses de verdura amb salsa de soja
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
14. marmanya
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Verdura, fruita, etc., que venen els marmanyers. [...]
15. capolat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Guisat de carn capolada amb cansalada, verdura, alls, etc. [...]
16. panadó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Panada de verdura, especialment d'espinacs amb pinyons i panses. [...]
17. marmanyer marmanyera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Revenedor de verdura, fruita, ous, etc., que porten els pagesos de fora vila. Persona xerraire i embolicaire. [...]
18. rostit
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn rostida. Verdura fregida amb cansalada. [...]
19. lasanya
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat format per capes de pasta de farina de forma quadrada o allargada i carn picada o verdura, cuinat amb salsa i formatge. Peça plana de pasta alimentosa de farina per a fer lasanya. [...]
20. liquar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Passar (un gas o un sòlid) a l'estat líquid. Separar el líquid contingut (en una fruita o una verdura) de la polpa, la pell, les llavors i altres parts sòlides que la componen.  [...]
Pàgines  2 / 9 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Següent >>