Resultats de la cerca frase exacta: 81

71. arròs negre amb calamarsons
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
72. arròs negre amb gambes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
73. combinat de sípia i calamar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
74. arròs negre amb tires de sípia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
75. calamars a l'andalusa amb arròs negre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
76. alterar
Font Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
. Asserenar. Calmar. Prendre-s'ho a la fresca. 4 (alterar-sepron.) passar-se. La llet comença a passar-se. florir-se resclosir-se, alterar-se lleugerament una cosa per falta de ventilació. degenerar(v. intr.) descompondre's, alterar-se, perdre, en les paraules o en els actes, la circumspecció habitual [...]
77. escamarlans amb cebetes i tires de calamar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
78. crema tèbia de llenties vermelles amb tires de calamar, popets saltats i cruixent de tinta amb almívar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
79. medallons de calamar farcit de verdures, gambes i ceps
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
80. raviolonis farcits de vieira i brots de soia amb reducció de tinta de calamar i melmelada de tomàquet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  8 / 9 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Següent >>