Resultats de la cerca frase exacta: 75

51. bistec rus
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Carn picada, normalment barrejada amb ou i assaonada amb all, ceba, julivert, etc., de forma arrodonida i plana, que se serveix fregida o a la planxa. [...]
52. fatuix
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Amanida elaborada amb hortalisses fresques, generalment tomàquet, enciam, cogombre i ceba, i amb trossos de pa de pita torrats o fregits, que es condimenta amb oli d'oliva, suc de llimona o vinagre, menta i julivert, típica del Pròxim Orient. [...]
53. herba
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
més herbes. Voleu herbes o cafè? herbes per al brou Verdures com l'api, els naps, els porros, la pastanaga, etc., que serveixen per a preparar el brou. fines herbes Assortiment de plantes aromàtiques com l'all, l'estragó, el julivert, etc., que s'utilitza per a adobar alguns plats [...]
54. tortel·loni
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta alimentària en forma d'anella, més gran que el tortel·lini, farcida habitualment de mató, ous, formatge, julivert o verdura picada. [...]
55. tabule
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Amanida feta amb búrgul o cuscús, tomàquet, ceba, julivert i menta, que s'amaneix amb oli d'oliva i suc de llimona, originària de Síria i el Líban. [...]
56. apiol oficinal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Oli de julivert, de consistència oliosa, extret de les llavors de julivert. [...]
57. apiol
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m [oli de julivert] apiol.  [...]
58. xarop de cinc arrels
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Preparat amb fonoll, julivert, espàrrecs, api i boix marí; era emprat com a diürètic. [...]
59. broquetes moresques
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Trossos de carn adobada amb ceba, julivert, espècies, sal i oli, cuits a la brasa. [...]
60. brou lleuger
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Brou obtingut de la cocció en aigua d'all, ceba, julivert, oli, sal i ous. [...]
Pàgines  6 / 8 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  Següent >>