Resultats de la cerca frase exacta: 59

Diccionaris terminològics
21. cap d'olla negre d'aleta llarga
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
 [...]
22. assortiment de croquetes casolanes (pernil ibèric, brandada de bacallà, bolets i carn d'olla)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
23. escudella i carn d'olla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
24. olla del Montseny amb galets, cigrons i pilota
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
25. arrossera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Equipament de la llar. Decoració. Bricolatge
Aparell en forma d'olla, generalment elèctric, destinat a la cocció de l'arròs, que funciona amb molt poca aigua, aprofitant el vapor que s'hi condensa. [...]
26. vaporadora de bambú
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Equipament de la llar. Decoració. Bricolatge
Vaporadora de forma cilíndrica típica de la cuina asiàtica consistent en un o diversos recipients apilables i una tapa fabricats amb tires de bambú entreteixides, que es col·loca damunt d'una olla o d'un wok amb aigua bullent. [...]
27. sukiyaki
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat de la cuina japonesa fet amb verdures i amb carn de bou tallada en làmines molt fines, que s'elabora a taula, coent els ingredients dins una olla amb una salsa feta amb shoyu, sake o mirin, i sucre. [...]
28. fondue xinesa [fondue: fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat de la cuina xinesa consistent en un brou calent, servit a taula dins una olla muntada sobre un fogonet, en la qual els comensals van coent menges diverses, generalment verdura, pasta, marisc, carn o peix, que amaneixen tot seguit amb salses o altres ingredients. [...]
29. sopa coberta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Sopa elaborada amb llesques de pa blanc torrades, menuts de gallina, cuits a l'olla o sofregits amb oli, i el brou més gras de l'olla, pròpia de la cuina valenciana. [...]
30. ansat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Olla petita d'una nansa. [...]
Pàgines  3 / 6 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  Següent >>