Resultats de la cerca bàsica: 189.545

Diccionaris terminològics
41. sucre de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Sucre en forma de pans cònics. [...]
42. tonell de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Tonell emprat en vaixells fet específicament per a conservar-hi pa durant els viatges llargs. [...]
43. pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Producte resultant de la cocció d'una massa constituïda per una barreja de farina de blat, aigua, sal i llevat, després de sotmetre-la a un procés de fermentació per aconseguir una esponjositat més o menys accentuada segons el tipus de pa i els costums de cada lloc. [...]
44. ànec amb figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
45. figues amb nous
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
46. figues amb pernil
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
47. figues de coll de dama amb anís
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
48. pastís de figues amb xarop de gerds
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
49. pastís de formatge de Maó amb figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
50. terrina de foie-gras amb melmelada de figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  5 / 18.955 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>