Resultats de la cerca frase exacta: 389

141. anàlisi bromatològica
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Anàlisi de la composició, propietats, valor alimentari, conservació i estat químic i sanitari dels productes naturals o artificials destinats a l'alimentació humana o animal. [...]
142. recepció de productes alimentaris
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Operació consistent a descarregar un producte alimentari d'un mitjà de transport i a deixar-lo al magatzem o a la cambra frigorífica d'un establiment alimentari. [...]
143. grumejar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Tirar un esquer alimentari a l'aigua. [...]
144. neutralitzador
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Additiu alimentari destinat a obtenir una neutralització. [...]
145. risc emergent
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Risc alimentari derivat d'un perill emergent. [...]
146. grumeig
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Esquer alimentari que es tira a l'aigua. [...]
147. maca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Botànica
Tubercle andí molt alimentari i de propietats medicinals. [...]
148. qualitat alimentària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Grau en què un producte alimentari compleix els requisits. [...]
149. reducció de pes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Disminució del pes corporal mitjançant un règim alimentari hipocalòric. [...]
150. extracció d'aletes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Extracció de les aletes d'un tauró sense la carcassa amb la finalitat de preparar-les per al consum alimentari, especialment per a l'elaboració de la sopa xinesa d'aleta de tauró. [...]
Pàgines  15 / 39 
<< Anterior  Pàgina  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  Següent >>