Resultats de la cerca bàsica: 99

1. mousse
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat fet amb diferents ingredients que es quallen després de barrejar-los amb clara d'ou batuda, nata muntada o gelatina.  [...]
2. mousse [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat cuinat d'origen francès fet amb diferents ingredients que es quallen després de barrejar-los amb clara d'ou batuda, nata batuda o gelatina. [...]
3. mousse d'escalivada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
4. mousse d'espàrrecs
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. mousse d'oca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. mousse de cafè
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. mousse de castanyes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
8. mousse de foie-gras
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. mousse de formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
10. mousse de fruita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  1 / 10 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Següent >>