Resultats de la cerca frase exacta: 31

1. regalèssia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
les arrels i el rizoma, dolços, llargs i cilíndrics, utilitzats com a edulcorant (Glycyrrhiza glabra). regalèssia borda Planta de la família de les papilionàcies, de tiges decumbents, fulles imparipinnades, flors d'un blanc groguenc en raïm i llegums arcuats, que es fa [...]
2. regalèssia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Planta herbàcia perenne de la família de les papilionàcies, l'arrel de la qual ha estat emprada com a edulcorant, com a pectoral i com a antiulcerós pel seu contingut en àcid glicirrízic. Precisament un antiulcerós, la carbenoxolona, és un derivat d'aquest àcid. [...]
3. regalèssia
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f bot 1 [Glycyrrhiza glabra] regaliz m, palo dulce m, regaliza, regalicia. 2 regalèssia de muntanya [Trifolium alpinum] regaliz de los Alpes.  [...]
4. al·lèrgia a la regalèssia (Glycyrrhiza glabra)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
5. brownie amb pera i regalèssia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. mousse de xocolata i regalèssia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. farcellet cruixent de xocolata blanca, coco i regalèssia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
8. plàtan amb regalèssia i vainilla a la papillota
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. llobarro al forn amb verduretes i oli de regalèssia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
10. sopa freda de sípia amb pèsols, olives i regalèssia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  1 / 4 
Pàgina  1  2  3  4  Següent >>