Resultats de la cerca frase exacta: 563

Diccionaris terminològics
1. salsa de soja
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa líquida de color fosc i gust salat elaborada amb una pasta fermentada de grans de soja, aigua, sal i, sovint, blat torrat, pròpia de la cuina asiàtica. [...]
2. salsa de xili
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa feta amb beina de xili premsada. [...]
3. salsa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
4. salsa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
5. salsa bearnesa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa emulsionada calenta a base de mantega clarificada, rovell d'ou i vinagre de vi blanc, condimentada amb escalunya, estragó i cerfull, que generalment se serveix per acompanyar la carn. [...]
6. salsa Foyot
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Variació de la salsa bearnesa amb glaça de carn. [...]
7. salsa líquida
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
8. salsa preparada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
9. salsa shacha
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
10. salsa Worcestershire
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa feta de vinagre de malta, melassa, escalunya, all, tamarinde, clavell d'espècia, essència d'anxoves i extracte de carn. [...]
Pàgines  1 / 57 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>