1.
salsa de soja
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Salsa líquida de color fosc i gust salat elaborada amb una pasta fermentada de grans de soja, aigua, sal i, sovint, blat torrat, pròpia de la cuina asiàtica. [...]
|
2.
salsa de xili
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Salsa feta amb beina de xili premsada. [...]
|
3.
salsa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
[...]
|
4.
salsa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
5.
salsa bearnesa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Salsa emulsionada calenta a base de mantega clarificada, rovell d'ou i vinagre de vi blanc, condimentada amb escalunya, estragó i cerfull, que generalment se serveix per acompanyar la carn. [...]
|
6.
salsa Foyot
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Variació de la salsa bearnesa amb glaça de carn. [...]
|
7.
salsa líquida
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
8.
salsa preparada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
9.
salsa shacha
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Salsa feta d'oli de soia, all, porradell, bitxo, rèmol i gamba seca, de gust salat i una mica picant, típica de la regió xinesa de Fujian i de Taiwan. [...]
|
10.
salsa Worcestershire
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Salsa feta de vinagre de malta, melassa, escalunya, all, tamarinde, clavell d'espècia, essència d'anxoves i extracte de carn. [...]
|