Resultats de la cerca frase exacta: 177

11. botifarra blanca i botifarra negra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
12. botifarra, patates fregides i amanida
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
13. botifarra d'ou
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Variant de la botifarra blanca elaborada amb carn magra de l'espatlla, cansalada, carn del cap o d'altres parts no nobles del porc, amb la inclusió d'ous frescos, amanida amb sal i pebre negre i cuita. [...]
14. botifarra blanca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
15. botifarra dolça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
16. botifarra negra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
17. botifarra, ous ferrats i patates fregides
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
18. salsiró
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botifarra prima. [...]
19. botifarra, mongetes, ou ferrat i pebrots verds
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
20. calamars saltats amb botifarra, bolets i gambes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  2 / 18 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>