FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Gall domèstic jove. Ha comprat un parell de pollastres avançats. Gall o gallina jove destinat a consumir-ne la carn. Què prefereixes menjar, cuixa o pit de pollastre? Carn de pollastre. Arròs amb pollastre. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Gras del porc, comprès entre la pell i la carn, el qual, salat, es guarda per a tirar a l'olla i altres guisats. cansalada fumada Cansalada viada que se sotmet al procés de fumatge per aconseguir-ne la conservació. cansalada viada [o cansalada virada] Cansalada del ventre o del [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Brou que ha pres tot el suc de la vianda bullida per mitjà d'una cocció llarga i lenta, que es pren sol o afegint-hi trossos petits de carn, un rovell d'ou, formatge ratllat, etc. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Sotabarba molt pronunciat. Peça de carn de boví, eixuta, de forma plana i de poc gruix, situada sota el coll. Peça de carn de porc que conté una bona proporció de greix, situada sota el coll. [...]