31.
desodorar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Neutralitzar la mala olor d'alguna cosa per mitjà d'un producte adient. [...]
|
32.
rebutjar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Allunyar al màxim la pilota de la porteria pròpia per neutralitzar l'acció ofensiva de l'equip adversari. [...]
|
33.
sabó greixós
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Sabó que conté un excés de greix en comparació amb el necessari per a neutralitzar tot l'àlcali. [...]
|
34.
rebutjar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Allunyar la pilota de la zona pròxima a la porteria per neutralitzar una acció ofensiva de l'equip atacant. [...]
|
35.
tractament de Potter
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Cura desueta de les fístules intestinals administrant àcid clorhídric diluït per tal de neutralitzar l'activitat de la tripsina pancreàtica. [...]
|
36.
valor àcid
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Nombre de mil·ligrams d'hidròxid de potassi necessari per a neutralitzar els àcids grassos lliures d'un gram de greix. [...]
|
37.
antídot
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Substància o procediment utilitzat per a atenuar o neutralitzar una reacció excessiva o mal tolerada causada per un medicament administrat prèviament. [...]
|
38.
joc de mig camp
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Joc en què tots dos equips pugnen a la zona central del camp de joc per neutralitzar i superar l'adversari. [...]
|
39.
sistema físic
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Sistema que, per mecanismes diferents als únicament químics, està destinat a contrarestar o neutralitzar qualsevol organisme nociu o bé exercir-hi un control. [...]
|
40.
valor de saponificació
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Nombre de mil·ligrams d'hidròxid de potassi requerits per a neutralitzar els àcids grassos d'un gram de greix o d'oli. [...]
|