Resultats de la cerca frase exacta: 914

101. pasta de Vienna
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pasta càustica composta de potassa i calç, que és aplicada uns minuts sobre la zona que hom vol cauteritzar. [...]
102. pasta de viscosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
103. pasta de xocolata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
104. pasta química crua
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
105. cartó de pasta química
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
106. formatge de pasta cuita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge en el procés d'elaboració del qual la temperatura de la quallada arriba a 50-60 graus. [...]
107. formatge de pasta dura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
108. formatge de pasta filada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge que s'obté amb la quallada un cop feta, introduïda en aigua a 80-90 graus, agitada i refredada. [...]
109. formatge de pasta premsada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
110. formatge de pasta semicuita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge en el procés d'elaboració del qual la temperatura de la quallada arriba a 40-42 graus. [...]
Pàgines  11 / 92 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>