FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda no alcohòlica, efervescent o no, preparada amb aigua i altres ingredients com suc o extracte de fruites, essències, sucre i additius. Convit, a propòsit d'una festa, d'una recepció, en què se serveixen begudes, pastes, etc. de refresc Que ve a afegir-se de nou a un [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Preparat en pols o granulat compost d'àcid tartàric, bicarbonat sòdic, sucre en pols i essència, que generalment s'usa dissolt en aigua com a refresc. Situació de molt de desordre, soroll i confusió. A la festa hi va haver un sidral de cal déu. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
netejant-la. refrescar la memòria Fer-hi venir alguna cosa. refrescar les idees Tenir-les presents de nou. Remullar 2. Hem d'anar a refrescar el teu ascens a la feina. Prendre una beguda refrescant. Assistir a un refresc. [...]