Més opcions Cerca avançada Atenció personalitzada Preguntes més freqüents Cerca bàsica frase exacta fitxes de l'Optimot castellà-català verbs conjugats Nova cerca
Resultats de la cerca frase exacta: 764 191. radioesterilització Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Indústria. Energia Irradiació a dosis suficients per a aconseguir l'esterilitat comercial d'un aliment. [...] 192. tallar a la brunesa Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Tallar un aliment en bocins de la mida d'un gra d'arròs. [...] 193. quilometratge alimentari Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Distància recorreguda per un aliment entre el punt de producció i el de consum. [...] 194. cos estrany Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Indústria. Energia Objecte contaminant, generalment dur o tallant, present en un aliment de manera accidental, que es pot percebre a través del tacte o de la vista i pot comprometre la qualitat i la innocuïtat de l'aliment i provocar una lesió al consumidor. [...] 195. malaltia transmesa per aliments Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Ciències de la salut Malaltia causada per la ingesta d'un agent biològic o químic present en un aliment. [...] 196. flavor Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Indústria. Energia Conjunt de propietats olfactives, gustatives i tàctils que es perceben en la degustació d'un aliment. [...] 197. menjar de debò Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Aliment fresc o poc processat en l'elaboració del qual s'alteren mínimament les qualitats naturals. [...] 198. radiopasteurització Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Indústria. Energia Irradiació a dosis suficients per a eliminar les cèl·lules vegetatives dels microorganismes patògens d'un aliment. [...] 199. saltar Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Fregir un aliment a foc molt viu, amb poc greix i agitant-lo de tant en tant. [...] 200. coure al blanc Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Coure un aliment en un brou curt d'aigua i de farina o en un fons blanc. [...] Trieu el resultat per fonts Trieu el resultat per fonts Diccionari de la llengua catalana (113) Diccionari castellà-català (8) Diccionari català-castellà (31) Fitxes de l'Optimot (5) Diccionaris terminològics (578) Diccionari de sinònims Franquesa (29) Pàgines 20 / 77 << Anterior Pàgina 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Següent >>