Resultats de la cerca frase exacta: 13

Diccionaris terminològics
1. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Suc que ha desprès una peça de carn o de peix durant la cocció, el qual s'ha espessit i caramel·litzat formant una superfície llisa que s'adhereix al fons del recipient en què es cou. [...]
2. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Capa brillant i llisa, preparada amb sucre i clara d'ou, amb què es cobreixen alguns pastissos. [...]
3. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Suc que ha desprès una peça de carn o de peix durant la cocció i que s'ha espessit i caramel·litzat formant una superfície llisa que s'adhereix al fons del recipient en què es cou. [...]
4. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Capa brillant i llisa, preparada amb sucre i clara d'ou, amb què es cobreixen alguns pastissos. [...]
5. ravioli de botifarra negra, poma i patata amb glaça de porc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. desglaçar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Deixatar amb vi, brou, vinagre, etc., la glaça d'un aliment a fi de tornar-la a utilitzar, després d'haver inclinat la cassola per tal d'eliminar-ne els greixos líquids. [...]
7. glaçar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cobrir un pastís amb glaça. [...]
8. dònut
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta esponjosa i fregida en forma d'anella, que pot ser coberta de glaça, xocolata o altres productes, i pot ser farcida o no. [...]
9. salsa Foyot
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Variació de la salsa bearnesa amb glaça de carn. [...]
10. geliu -iva
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Dit del material que es glaça fàcilment i s'esquerda. [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>