Resultats de la cerca frase exacta: 673

111. xató
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Amanida d'escarola, d'olives i de bacallà i tonyina esqueixats, tot amanit amb una salsa molt coent feta d'alls, ametlles i avellanes torrades, nyores, vinagre, oli i sal. [...]
112. romesco
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Salsa feta amb nyores, tomàquets, alls i cebes escalivats, una picada d'ametlles o avellanes, oli i altres ingredients, que se serveix com a condiment d'un plat, principalment de peix. [...]
113. lasanya
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat format per capes de pasta de farina de forma quadrada o allargada i carn picada o verdura, cuinat amb salsa i formatge. Peça plana de pasta alimentosa de farina per a fer lasanya. [...]
114. raspadura
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de raspar; l'efecte. [usat generalment en pl.] Conjunt de les parts que es desprenen d'una cosa raspant-la. Raspadures de ferro. Afegim a la salsa una mica de raspadura de nou moscada.  [...]
115. ales de pollastre amb salsa barbacoa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
116. amanida de gambes amb salsa rosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
117. amanida de pasta amb salsa rosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
118. amanida grega amb salsa de iogurt
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
119. bacallà amb salsa verda i cloïsses
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
120. bastonets de cranc amb salsa rosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  12 / 68 
<< Anterior  Pàgina  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Següent >>