11.
carxofa i albergínia arrebossades
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
12.
cors de carxofa arrebossats
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
13.
necrosi de la capsa de la carxofa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Fisiopatia de la carxofera causa per baixes temperatures i humitat alta que fa que s'ennegreixin les puntes de la capsa de la carxofa. [...]
|
14.
làmines de carxofa amb encenalls de foie-gras
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
15.
cors de carxofa amb foie-gras i formatge parmesà
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
16.
escarxofa
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carxofa. [...]
|
17.
cors de carxofa saltats amb xiitake i pernil de gla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
18.
cors de carxofa amb baldana i cruixent de pernil ibèric de gla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
19.
carpaccio de filet d'estruç amb làmines de carxofa i encenalls de grana padano
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
20.
Addició de es- inicial: tisores o estisores?, carxofes o escarxofes?, etc.
Font
Fitxes de l'Optimot
Els substantius carxofa, palmatòria, tenalles, tisores i tovalles alternen amb els que, amb la mateixa forma, presenten el segment es- inicial: escarxofa, espalmatòria, estenalles, estisores i estovalles. Tant els uns com els altres són adequats i cada parella té el mateix significat. Per exemple [...]
|