91.
lasanya de carn i bolets
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
92.
lasanya de verdures i carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
93.
paella de carn amb cargols
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
94.
pebrots farcits de carn gratinats
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
95.
raviolis de carn amb rocafort
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
96.
raviolis de carn amb verdures
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
97.
tortel·linis amb carn i verdures
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
frotis
m. [MD] [BI] Preparació microscòpica, prima i transparent, obtinguda estenent un líquid orgànic espès o un teixit semilíquid o pastós, com és ara sang, secrecions, exsudats, cultiu de bacteris, etc., damunt el portaobjectes i deixant-lo assecar. |
98.
vol-au-vent de fruita i carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
99.
aferfur de moresc amb brou de salaó de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Moresc picat i cuit al vapor amb brou de salaó de carn. [...]
|
100.
salador 1
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Lloc destinat a salar carn, peix. [...]
|