FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Estri de cuina, de metall, en forma de vas rodó ample i de poca altura, amb un mànec llarg també de metall o dues anses, que serveix per a fregir viandes. tenir la paella pel mànec Poder fer i desfer en un afer segons la pròpia voluntat. Guisat fet d'arròs cuit amb [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que torra. Instrument per a torrar alguna cosa, ordinàriament una planxa, en forma de paella, de cilindre, etc., amb forats. Aparell electrodomèstic per a torrar pa. Embriaguesa. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Ous batuts fregits a la paella, a què es poden barrejar altres menges. Una truita de sis ous. Una truita de patates, de mongetes, de cebes. truita a la francesa Truita feta només amb ou, sense farcir-la amb cap altre aliment, a la qual es dona generalment una forma plegada. fer-se una [...]