Resultats de la cerca frase exacta: 4

Diccionari de la llengua catalana
1. suís -ïssa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Natural de Suïssa. Relatiu o pertanyent a Suïssa o als seus habitants. Martinet menut. Xicra de xocolata desfeta amb nata al damunt.  [...]
2. helvètic -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Suís 1. Confederació Helvètica.  [...]
3. italià -ana
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Natural d'Itàlia. Relatiu o pertanyent a Itàlia o als seus habitants. Llengua romànica parlada a Itàlia, Còrsega i al cantó suís de Ticino. Relatiu o pertanyent a l'italià. [...]
4. fondue
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat d'origen suís fet amb formatge barrejat amb vi blanc que se serveix en un recipient que es manté calent amb un fogonet on els comensals suquen bocins de pa. fondue de carn Plat a base de carn tallada a daus que els comensals couen en l'oli d'un recipient que es manté calent amb [...]