1.
organolèptic -a
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que produeix un efecte o impressió al tacte, al gust o a l'olfacte. Les propietats organolèptiques d'un cos, d'un aliment, d'un medicament. [...]
|
2.
organolèptic
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-a adj biol organoléptico -ca. [...]
|
3.
organolèptic -a
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Dit d'una propietat d'un aliment que pot ser percebuda pels òrgans dels sentits. [...]
|
4.
organolèptic -a
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la Terra
[...]
|
5.
organolèptic -a
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Susceptible de rebre estímuls sensorials. [...]
|
6.
organolèptic -a
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Dit de la propietat d'un aliment que pot ser percebuda pels òrgans dels sentits, com ara el color, l'aroma, el tast o la textura. [...]
|
7.
organolèptic -a
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Que impressiona el tacte, el gust o l'olfacte. [...]
|
8.
organolèptic -a
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Dit dels caràcters dels aliments (color, olor, tast, textura) que afecten els òrgans dels sentits (vista, gust, olfacte, tacte). [...]
|
9.
organoléptico
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-ca adj organolèptic -a. [...]
|