Resultats de la cerca frase exacta: 755

141. múrgoles amb crema i fetge d'ànec a la brasa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
142. terrina de fetge d'ànec amb figues i enciams variats
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
143. hepato- [o hepat-]
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Forma prefixada del mot gr. hêpar hépatos, 'fetge'. Ex.: hepatocele, hepatologia, hepatàlgia. [...]
144. foie-gras
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Menja feta amb fetge d'oca o d'ànec engrossit d'una manera especial. [...]
145. pedregar 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
146. retinol
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Alcohol carotenoide, el constituent més important de la vitamina A, present en l'oli de fetge de determinats peixos. [...]
147. paté
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta de carn, fetge o altres viandes, assaonada amb herbes i espècies, i cuita, que se sol menjar freda. [...]
148. fetge d'ànec amb porto i confitura de fruites del bosc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
149. verduretes i bolets saltats amb fetge d'ànec a la brasa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
150. alanina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aminoàcid proteic no essencial amb cadena lateral de caràcter alifàtic, que participa en el transport d'amoníac del múscul al fetge. [...]
Pàgines  15 / 76 
<< Anterior  Pàgina  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  Següent >>