11.
coure al blanc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment en un brou curt d'aigua i de farina o en un fons blanc. [...]
|
12.
coure al blau
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Bullir un peix, generalment de riu, viu o que ha mort de poc, en un brou compost bàsicament d'aigua, sal i vinagre, l'acció del qual li dona un color blavós. [...]
|
13.
coure de mollera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Zoologia
Taxonomia: Licènids > Lycaena [...]
|
14.
coure en blanc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Coure al forn una pasta sense amanir, en un motlle fondejat generalment amb llegums secs, els quals es retiren abans d'acabar la cocció. [...]
|
15.
coure
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
Dit del plomatge dels ocells que és vermellós. [...]
|
16.
coure
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
17.
coure
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
18.
coure
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Preparar un aliment per al consum mitjançant un procés tèrmic. [...]
|
19.
coure
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Química
Element del grup 11, del període 4 i del bloc d de la taula periòdica dels elements, de nombre atòmic 29 i massa atòmica 63,546. [...]
|
20.
coure
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Transformar, el foc o la calor, els minerals d'argila en ceràmica. [...]
|