Resultats de la cerca frase exacta: 358

Diccionaris terminològics
1. pa de pita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
2. pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Aliment fet de farina pastada amb aigua, amb sal o sense, sotmesa a fermentació, i cuita al forn. [...]
3. pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
4. pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Producte resultant de la cocció d'una massa constituïda per una barreja de farina de blat, aigua, sal i llevat, després de sotmetre-la a un procés de fermentació per aconseguir una esponjositat més o menys accentuada segons el tipus de pa i els costums de cada lloc. [...]
5. pa alís
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Pa sense llevat. [...]
6. pa anglès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
7. pa àzim
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
8. pa àzim
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pa fet sense llevat. [...]
9. pa blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
10. pa bregat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
Pàgines  1 / 36 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>