Resultats de la cerca frase exacta: 1.144

131. tagín (estofat de carn amb verdures)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
132. carnissada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Menjada de carn. [...]
133. encarnat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Color de carn. [...]
134. paté
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta de carn, fetge o altres viandes, assaonada amb herbes i espècies, i cuita, que se sol menjar freda. [...]
135. cuscús
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta de farina fraccionada en bocins rodons, típica del nord d'Àfrica, que se serveix amb carn, llegums i salses picants. [...]
136. entrepà
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Panet o crostó migpartit o dues llesques de pa amb un tall de carn, d'embotit, de formatge, etc., a dins.  [...]
137. carner 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
138. carnificar-se
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Prendre consistència de carn. [...]
139. carnussa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Abundància fastigosa de carn. [...]
140. carnut -uda
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que té molta carn. [...]
Pàgines  14 / 115 
<< Anterior  Pàgina  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  Següent >>