Resultats de la cerca frase exacta: 93

11. amanida de formatge tendre de cabra i bolets
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
12. crema d'espàrrecs de marge amb farcellets de formatge tendre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
13. tendrer -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tendre, novell. [...]
14. entendrir
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fer tornar tendra, més tendra, (alguna cosa). La cocció entendreix els llegums. Aquell espectacle em va entendrir el cor. Esdevenir tendre, més tendre. Aquesta carn, hem d'esperar que s'entendreixi. [...]
15. fogassó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peça de formatge tendre. [...]
16. ametlló
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fruit tendre de l'ametller. [...]
17. gerdor
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Qualitat de gerd, de tendre. [...]
18. tendrejar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Ésser més o menys tendre. [...]
19. tendral
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que és tendre, fàcil d'encetar, de mastegar. Préssecs tendrals. Animal, especialment oví, que tot just ha deixat de mamar i comença a menjar. [...]
20. gerd 2 -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tendre i fresc. Un prat gerd. [...]
Pàgines  2 / 10 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Següent >>