Resultats de la cerca frase exacta: 62

Diccionaris terminològics
1. porra freda (gaspatxo espès)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
2. salmorejo cordovès (tipus de gaspatxo espès típic de la cuina andalusa)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
3. salmorejo amb anxoves (tipus de gaspatxo espès típic de la cuina andalusa)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
4. xarop de canya
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Líquid espès, de color marró fosc, que s'obté durant el procés d'elaboració del sucre per evaporació del suc purificat de la canya, abans de la cristal·lització. [...]
5. fuel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Combustible líquid, espès i de color fosc, que s'obté com a residu en la destil·lació del petroli. [...]
6. coulis [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Puré poc espès fet amb hortalisses, llegums, crustacis o fruites que s'utilitza com a acompanyament d'alguns plats. [...]
7. teixit texà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Teixit de cotó espès i fort, amb lligament de sarja, que s'utilitza, especialment, per a confeccionar pantalons, roba de feina, uniformes, etc. [...]
8. husky siberià [husky: en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Gos d'origen àrtic de pèl abundós i espès de color gris, marró o negre amb taques blanques, orelles de punta i ulls oblics, utilitzat com a animal de tir de trineus. [...]
9. malamut d'Alaska
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Gos d'origen àrtic utilitzat com a animal de tir de trineus, de pèl abundós i espès de color gris o negre amb taques blanques, orelles de punta i cua en forma de plomall, caragolada cap amunt. [...]
10. pus caseós
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pus espès, gairebé sòlid, semblant al formatge. [...]
Pàgines  1 / 7 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  Següent >>