101.
sopa de ceps i botifarra negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
102.
trinxat de la Cerdanya amb botifarra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
103.
bisbe
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
. Botifarra curta i gruixuda feta amb un tros de budell culà. Peix de la família dels miliobàtids, amb la visera rostral més llarga que ampla i no confluent amb les aletes pectorals (Pteromylaeus bovinus). fer un bisbe Dir dues persones alhora una mateixa expressió casualment. [...]
|
104.
amanida de múrgoles amb botifarra de perol
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
105.
arròs amb botifarra esparracada, rossinyols i navalles
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
106.
bacallà amb espàrrecs verds i botifarra negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
107.
botifarra de Castelldans amb mongetes del ganxet
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
108.
botifarra de porc ibèric amb mongetes seques
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
109.
botifarra dolça amb raviolis de poma cruixents
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
110.
botifarra esparracada amb ou i patates fregides
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|