Resultats de la cerca bàsica: 76

1. comí
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Herba anual de la família de les umbel·líferes, de fulles dividides en segments linears i flors rosades, cultivada pels seus fruits aromàtics (Cuminum cyminum). Fruit del comí, usat en pastisseria i com a aromatitzant. comí de Càndia Comí de Marsella [...]
2. comí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Planta herbàcia anual, de la família de les umbel·líferes, oriünda de la regió mediterrània, on és conreada pels fruits -també anomenats comins- des de molt antic. Les seves llavors tenen propietats aromàtiques i carminatives. [...]
3. comí
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m bot 1 [Cuminum cyminum] comino. 2 [fruit] comino. 3 comí de prat [Carum carvi] alcaravea, anís bastardo, comino de prado.  [...]
4. amanida de salmó amb comí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. al·lèrgia al comí de prat (Carum carvi)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
6. espatlla de xai rostida amb mel i comí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. amanida de pebrot rostit i cabdells amb aroma de comí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
8. amanida de llenties pardines perfumades amb comí i làmines de paó confitat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. alcaravia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
10. borrego
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Rodanxa tallada d'un pastís fet de farina i sucre i aromatitzat amb comí, que es torra després de tallada. [...]
Pàgines  1 / 8 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  Següent >>