101.
ressonància magnètica del fetge amb contrast o sense
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
102.
fetge d'ànec amb préssec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
103.
fetge de porc amb tomàquet
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
104.
fetge de xai amb ceba
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
105.
amanida de fetge de pollastre flamejat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
106.
fetge d'ànec a la planxa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
107.
fetge de vedella a la brasa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
108.
mostra de fetge obtinguda per punció-aspiració amb agulla fina (mostra)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
109.
distomatosi
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Malaltia, especialment del fetge, causada per la presència de dístomes. [...]
|
110.
biliverdina
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pigment de color verd present en la bilis, el fetge, la melsa i la medul·la òssia d'alguns animals. [...]
|