41.
carpaccio de llagostins marinats amb oli de llimona dolça i vinagre de coco amb caviar de salmó
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
42.
doradillo
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Fusta procedent de les Antilles i Florida que s'obté de diverses espècies d'arbres del gènere Zanthoxylum (família de les rutàcies), principalment de l'espècie Zanthoxylum flavum, pesant, molt dura, de fibra entrellaçada i olor de coco, amb el duramen de color groc crema o daurat i l [...]
|
43.
oli de Bamber
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Mescla d'oli de coco, parafina i essència de nard, emprada com a agent repel·lent per a mosquits. [...]
|
44.
sarod
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
principals i un nombre variable de bordons i cordes harmòniques, que es toca amb un plectre fet de closca de coco en una mà mentre amb l'altra es pitgen les cordes contra el batedor. [...]
|
45.
torró
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Massa feta d'ametlles, pinyons, avellanes o nous torrades, amb mel i de vegades amb sucre o clara d'ou, o feta de coco, fruites confitades, xocolata, etc., que normalment es presenta en barres rectangulars. [...]
|
46.
copra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Polpa de coco assecada que se subministra als remugants adults i aporta proteïna. [...]
|
47.
copra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Polpa de coco assecada, de la qual s'extreu l'oli de copra. [...]
|
48.
coc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Bacteri que té forma esfèrica. [...]
|
49.
barraca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Construcció
Buit que a vegades es forma en la massa del formigó. [...]
|
50.
àcid caprílic
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Àcid gras saturat de 8 àtoms de carboni present en forma de glicèrids en l'oli de coco i en els greixos de la llet. [...]
|