Persona que s'encarrega de coordinar el personal del sector de menjador que té assignat, controlar la qualitat del servei i atendre personalment els clients. [...]
Persona que s'encarrega de planificar i coordinar les activitats comptables, financeres i fiscals que gestiona el departament d'administració d'un establiment. [...]
Persona encarregada del funcionament del bar d'un hotel, que gestiona les existències dels productes, organitza la feina dels bàrmans i dels cambrers, i vetlla pel manteniment i per l'animació general del servei. [...]
Persona que s'encarrega de planificar i organitzar el departament de cuina d'un establiment turístic, de comprar els aliments i de supervisar i controlar les tasques que hi tenen lloc. [...]
Persona que s'encarrega d'organitzar el magatzem d'un establiment hoteler, de registrar les mercaderies que hi entren o en surten, i de supervisar i controlar les tasques que s'hi duen a terme. [...]
Persona que s'encarrega de planificar i organitzar els serveis de manteniment d'un establiment turístic, de supervisar i controlar-ne les operacions, i de prestar assessorament en la compra de maquinària i equipament. [...]