91.
societat del coneixement
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències socials
Societat capaç de relacionar uns fets amb els altres, comprendre'ls, elaborar abstraccions o idees i pensar autònomament. [...]
|
92.
societat del coneixement
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències socials
Societat capaç de relacionar uns fets amb els altres, comprendre'ls, elaborar abstraccions o idees i pensar autònomament. [...]
|
93.
batedora de mà
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Equipament de la llar. Decoració. Bricolatge
Batedora que se subjecta amb la mà i que se submergeix en els aliments per a batre'ls, triturar-los, mesclar-los o emulsionar-los. [...]
|
94.
complaure
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
v tr 1 complacer. M'esforço a complaure'ls, me esfuerzo en complacerlos. v pron 2 complacerse. Ens complaem a anunciar-vos que..., nos complacemos en anunciaros que... [...]
|
95.
identitat nacional
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències socials
Conjunt d'actituds, formes, valors i esquemes de comportament que caracteritza la majoria dels habitants d'una nació i pel qual se'ls reconeix i se'ls diferencia dels membres d'altres nacions. [...]
|
96.
identitat nacional
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències socials
Conjunt d'actituds, formes, valors i esquemes de comportament que caracteritza la majoria dels habitants d'una nació i pel qual se'ls reconeix i se'ls diferencia dels membres d'altres nacions. [...]
|
97.
sensibilitat capil·lar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Imatge personal
Sensibilitat dels cabells respecte als productes que se'ls apliquen. [...]
|
98.
tortó de fangs
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la Terra
Massa de fangs després de sotmetre'ls a un procés de deshidratació. [...]
|
99.
litodiàlisi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Procés de dissolució de càlculs, a fi de treure'ls amb més facilitat. [...]
|
100.
marcar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Preparar els aliments i els condiments que els acompanyen, abans de coure'ls. [...]
|