Recinte destinat a contenir-hi adequadament els equipaments necessaris per a dur a terme una activitat industrial i també d'altres de complementaris, especialment els mitjans o les màquines utilitzats per a generar, transportar, transformar, distribuir o consumir energia. [...]
Data que indica el moment a partir del qual un producte perible deixa de reunir les característiques que el fan apte per al consum i a partir de la qual no pot ser venut ni s'hauria de consumir. [...]
Data que indica el límit recomanable per consumir un aliment en perfecte estat i amb totes les propietats organolèptiques i nutritives, sempre que es donin les condicions de conservació adequades, i a partir de la qual no pot ser comercialitzat. [...]
Relatiu o pertanyent als mecanismes i les funcions del sistema nerviós que afavoreixen la capacitat de l'organisme de consumir energia. Aquest terme, introduït per W. R. Hess, seria oposat a trofotròpic, que indica relació amb els processos que estalvien energia o en restitueixen. [...]
Llet que, gràcies a un tractament tèrmic controlat, és exempta de gèrmens patògens i de la majoria dels banals, sense cap modificació sensible de la seva natura i de les qualitats nutritives, bé que hom l'ha de conservar en fresc i l'ha de consumir a curt termini. [...]
Àrea temàticaTecnologies de la informació i la comunicació
Estàndard internacional desenvolupat per ^MPEG^ i aprovat el 2003. El seu objectiu és normalitzar un entorn obert perquè qualsevol usuari pugui publicar i consumir elements multimèdia. L'estàndard defineix els elements necessaris que permetin als usuaris l'intercanvi, l'accés, el consum, el comerç [...]
Formatge d'ovella o de cabra o de la barreja de totes dues llets, de pasta premsada i no cuita, de color blanc, tendra, ferma i atapeïda però amb ullets, de textura fina i gust suau però una mica àcid, que es pot consumir fresc o madurat i que es presenta en peces de forma rodona, de base [...]
Formatge fet amb llet d'ovella o de cabra, o bé amb una barreja de totes dues, de pasta premsada i no cuita, de color blanc, tendra, ferma i atapeïda però amb ulls, de textura fina i gust suau però una mica àcid, que es pot consumir fresc o madurat i que es presenta en peces de forma rodona, de [...]
adults en les parets de llur estómac. L'home s'infecta en consumir els peixos infestats no prou cuits, i atès que les larves del tercer estadi no estan ben adaptades als humans, migren per la pell, pel teixit cel·lular subcutani, pels músculs i rarament pels ulls i pel cervell. [...]