131.
crema de pastanaga amb calçot escalivat i botifarra de faves
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
132.
crema de patates amb farigola i oli de botifarra negra
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
133.
sopa de ceba amb carxofes farcides de botifarra de perol
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
134.
balmat -ada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Buit de dins. Fer un so de balmat. Que no és compacte i presenta forats, a causa d'una mala elaboració, s'aplica a alguns embotits. Botifarra balmada. [...]
|
135.
coent
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que produeix una sensació anàloga a la d'una cremada, que cou. Dolor coent. Plorava llàgrimes coents. Excessivament picant. Aquesta botifarra no es pot menjar de tan coent. Una paraula coent. Ridícul per presumpció, cursi. [...]
|
136.
empedrat 1
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Paviment format amb pedres. S'ha fet malbé un tros d'empedrat. Truita de mongetes. Truita amb talls de botifarra i pernil. Amanida amb llegums. Amanida de mongetes amb bacallà esqueixat, pebrot, ceba, olives i tomàquet. [...]
|
137.
espàrrecs a la planxa amb cruixent de botifarra negra i rossinyols
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
138.
favetes saltades amb alls tendres, botifarra negra i calamarsons de platja
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
139.
milfulls de botifarra de perol i patata amb salsa de ceps
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
140.
ou de corral escumat amb Parmentier de botifarra negra i creïlla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|