1.
bolet amarg
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
[...]
|
2.
tònic amarg
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Preparat de sabor amarg emprat per a estimular la gana i millorar la digestió, que conté, per exemple, quinina o genciana. [...]
|
3.
elixir amarg de Dubois
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Tintura de genciana amb carbonat potàssic. [...]
|
4.
cogombre tropical
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Fruit del cogombre tropical, allargat i verrucós, verd i amb llavors blanques quan és immadur i groc o ataronjat i amb llavors vermelles quan és madur, de gust amarg, que s'utilitza en cuina i amb finalitats terapèutiques. [...]
|
5.
cabernet sauvignon [sauvignon: fr]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Raïm negre produït pel cep cabernet sauvignon, mitjà, irregular i amb els grans petits, esfèrics i amb moltes llavors de gust amarg. [...]
|
6.
diosmina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Glucòsid amarg, de propietats diürètiques i diaforètiques. [...]
|
7.
picradonidina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Glicòsid extret de l'Adonis vernalis; de sabor amarg, té una acció anàloga a la digitalina. [...]
|
8.
canyella blanca
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Escorça del canyeller blanc. És aromàtica, de sabor picant i amarg, i emprada com a espècia i com a estimulant estomacal i tònic. [...]
|
9.
cedrina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Substància cristal·lina, de sabor amarg. [...]
|
10.
amargar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Tenir, una menja, un gust amarg. [...]
|