Resultats de la cerca bàsica: 33.418

Diccionari de la llengua catalana
71. capipota
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Guisat fet amb les parts cartilaginoses i greixoses del cap i els peus de bou, vedella o porc. [...]
72. lacai
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Criat de lliurea que acompanya el seu amo a peu, a cavall o en el cotxe. [...]
73. xucrut
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Col blanca, tallada, salada i fermentada. Plat preparat amb aquesta col, patates bullides, carn de porc i altres ingredients. [...]
74. gratapeus
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peu de rata.  [...]
75. orcaneta
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peu de colom.  [...]
76. ratapeus
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peu de rata.  [...]
77. troter
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Correu de peu. [...]
78. facoquer
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mamífer artiodàctil de la família dels suids, d'aspecte semblant al porc senglar, propi de l'Àfrica oriental (Phacochoerus aethiopicus). [...]
79. cerra
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pèl gruixut i aspre. Les cerres d'un senglar, d'un porc. Les cerres de la cua d'un cavall. [...]
80. porquejar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fer porqueries. No porquegis a taula! Fer la matança del porc i les feines subsegüents. [...]
Pàgines  8 / 3.342 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>