Resultats de la cerca bàsica: 588

61. lluç a la koskera (plat típic de la cuina basca)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
62. papas a la huancaína (plat típic de la cuina peruana)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
63. plat de l'hortolà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
64. rosegall
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cosa rosegada. Menjar que es deixa a mig rosegar. Menjar que es deixa al plat, a la menjadora. Deixalla, restes, de cosa usada. [...]
65. porrada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat a base de porros bullits. [...]
66. discòfor -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que porta un disc o un plat. [...]
67. fritada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat de fregit, especialment de peix variat. [...]
68. les nostres clotxes (plat típic de les Terres de l'Ebre)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
69. balançó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
70. corder 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn de corder. Un plat de corder rostit.  [...]
Pàgines  7 / 59 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>