Resultats de la cerca bàsica: 588

61. lluç a la koskera (plat típic de la cuina basca)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
62. papas a la huancaína (plat típic de la cuina peruana)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
63. plat de l'hortolà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
64. rosegall
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cosa rosegada. Menjar que es deixa a mig rosegar. Menjar que es deixa al plat, a la menjadora. Deixalla, restes, de cosa usada. [...]
65. porrada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat a base de porros bullits. [...]
66. discòfor -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que porta un disc o un plat. [...]
67. fritada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
68. les nostres clotxes (plat típic de les Terres de l'Ebre)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
69. balançó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat d'una balança. Equilibrar els dos balançons. [...]
70. corder 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn de corder. Un plat de corder rostit.  [...]
Pàgines  7 / 59 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>