Resultats de la cerca frase exacta: 311

91. sobrassada amb formatge brie i mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
92. taronja cremada amb mel i nous
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
93. apicultura
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cria d'abelles per a aprofitar-ne els productes, especialment la mel i la cera. [...]
94. melrosat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mel batuda amb aigua de roses i bullida fins a adquirir consistència de xarop.  [...]
95. endolcir
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fer dolç. Endolcir una beguda amb mel, amb sucre. Endolcir la roba, la llana. Tornar-se dolç. En madurar, les figues s'endolceixen. La tarda s'endolceix i fa de bon caminar. endolcir la pena (o la solitud, etc.) Fer-la més passadora, assuaujar-la. [...]
96. brescar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Treure part de la mel (del buc de les abelles). Les abelles, fabricar la bresca.  [...]
97. dolçor
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Qualitat de dolç. La dolçor de la mel. La dolçor d'aquella veu, d'aquell so. [...]
98. torrada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de torrar o de torrar-se; l'efecte. Llesca de pa torrat. Una torrada amb mel. [...]
99. libar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
100. llom de bacallà gratinat amb allioli suau de mel, tomàquet triturat, escalunyes glacejades i puré de moniato
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  10 / 32 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Següent >>