61.
amanida de mousse de foie-gras amb compota de cava i oli de vainilla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
62.
mousse de xocolata blanca amb crosta de festucs caramel·litzats, gerds i sorbet de te Darjeeling
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
63.
grumet
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Transports
Persona generalment jove que, en qualitat d'aprenent de mariner, ajuda la tripulació d'un vaixell en les diverses tasques que es duen a terme a bord. [...]
|
64.
escumació
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Procés de producció d'una escuma a partir d'un polímer sintètic. [...]
|
65.
laminat d'escuma
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Producte resultant d'un laminatge amb escuma. [...]
|
66.
molsa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Botànica
[...]
|
67.
molsa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
[...]
|
68.
molsa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Individu d'una classe de briòfits, criptògams fixats al substrat per mitjà de rizoides; també, vulgarment, molts líquens i algunes algues. Per extensió, el material compost de molses o derivat d'una molsa. [...]
|
69.
escuma
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
70.
escuma
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Transports
Conjunt de bombolles que es formen a la superfície de les crestes de les onades quan rompen. [...]
|