Resultats de la cerca bàsica: 235

101. maduixes amb gelat i nata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
102. pastís gelat de pinya tropical
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
103. terrina de gelat de crocant
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
104. bescuit
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís fet amb flor de farina, ous i sucre. Xocolata amb bescuits. Gelat elaborat amb ous i xarop de sucre batuts conjuntament en calent, amb addició posterior de nata o de clares d'ou batudes i amb congelació final. Porcellana que ha rebut dues cuites i que es deixa sense [...]
105. caramull
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Porció d'un contingut que sobresurt de les vores del recipient que el conté. Fer caramull. Llevar el caramull. El caramull d'un gelat. a caramull Formant caramull. Una mesura de blat a caramull. Un plat d'arròs a caramull. a caramull En abundància. caramull d'un paller [...]
106. copa de bescuit gelat amb xocolata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
107. copa valenciana amb gelat de vainilla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
108. crema cremada amb gelat de canyella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
109. flam xinès amb gelat de cafè
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
110. gelat de coco amb xocolata desfeta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  11 / 24 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>