Resultats de la cerca frase exacta: 132

101. pub cerveseria
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pub a les instal·lacions del qual s'elabora la cervesa que després se serveix als clients. [...]
102. règim de Goldberger
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Règim dietètic proposat en el tractament de la pel·lagra, que consistia a afegir llevat de cervesa a la dieta. [...]
103. grau de fermentació
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Tant per cent de matèries fermentables d'un most de cervesa que s'han transformat en alcohol i diòxid de carboni. [...]
104. llupolització
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Acció d'afegir llúpol durant l'ebullició del most en l'elaboració de la cervesa per donar-li el sabor amarg característic. [...]
105. levadura (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 [hongo] llevat m. 2 [masa fermentada] llevat artificial m, llevat m. 3 [de la cerveza] llevat de cervesa m.  [...]
106. tiramina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Amina biògena derivada de la tirosina. És present en diversos aliments (vi, cervesa, derivats de carn i peix, xocolata, llevat i formatge) i en el sègol banyut. Augmenta la pressió sanguínia i estimula la musculatura llisa, com ara la de l'úter. En pacients que prenen medicaments inhibidors de la [...]
107. got de iarda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Equipament de la llar. Decoració. Bricolatge
Got molt alt i allargat que té aproximadament la longitud d'una iarda i que s'utilitza especialment per a beure cervesa. [...]
108. tapadora de taps de corona
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Màquina manual o elèctrica emprada per a segellar ampolles amb un tap de corona, normalment de begudes carbonatades com cervesa o refrescos. [...]
109. izakaya
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Establiment tradicional japonès, que ofereix servei de bar i de restaurant, en el qual se serveixen plats d'especialitat, generalment per compartir, sake i cervesa. [...]
110. ale [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cervesa anglesa elaborada amb fermentació superficial a temperatures altes, d'entre 14 i 15°C, de color pàl·lid, sabor aspre i rica en alcohol i llúpol. [...]
Pàgines  11 / 14 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>