Resultats de la cerca frase exacta: 320

141. braguer
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 [d'una vaca] ubre f. 2 mar [de canó] braguero. 3 med braguero.  [...]
142. brau
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
Mascle de la vaca, que s'explota per la carn, el treball i com a reproductor. [...]
143. fynbo
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, generalment presentat amb forma de barra. [...]
144. tremolosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
 [...]
145. panir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta tova cuita i gust àcid, originari de l'Índia. [...]
146. butterkäse [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura i textura elàstica i compacta, originari d'Alemanya. [...]
147. itàlic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura i textura elàstica i compacta, originari d'Itàlia. [...]
148. stracchino [it]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc fet amb llet de vaca, de pasta tova, generalment de forma quadrada, típic de la Llombardia. [...]
149. danbo
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i elàstica, presentat generalment amb forma rectangular, d'origen danès. [...]
150. sbrinz
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet crua de vaca, de pasta dura i de maduració llarga, originari del centre de Suïssa. [...]
Pàgines  15 / 32 
<< Anterior  Pàgina  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  Següent >>